Cum protejam copiii?

Navitron blocheaza informatiile inadecvate de pe Internet, controleaza accesul la retelele de socializare, la chat-urile online si nu permite descarcarea in computerul copilului a fisierelor cu potential periculos.

Cum filtreaza?

Navitron analizeaza orice solicitare a copilului catre Internet si apoi filtreaza pagina sosita de pe Internet. Este un filtru multilingv; citeste si filtreaza continutul fiecarei pagini de Internet in parte, inainte ca aceasta sa ajunga pe monitorul copilului. Sistemul Navitron este diferit de oricare alta solutie de protectie sau control parental, deoarece functioneaza pe Internet, nicidecum in calculatorul copilului.

server filtrare

Niveluri de filtrare

Navitron are mai multe niveluri de filtrare adaptate varstei copilului; pornind de la copiii prescolari pana la copiii mai mari de 14 ani. Navitron este prezent si in scoli cu niveluri de filtrare specifice.

cum filtreaza

Rezultatul filtrarii

Scopul este curatarea paginilor, nicidecum blocarea lor. Navitron Cloud elimina din pagina articolele care au continut periculos si link-urile catre continut periculos fara a afecta restul paginii. O pagina va fi respinsa in intregime numai daca are continut periculos majoritar. Navitron Cloud nu se rezuma la acceptarea sau respingerea site-urilor asa cum fac programele de control parental (adesea reducand drastic utilitatea Internetului). Verificand fiecare pagina in parte, Navitron Cloud asigura o experienta reala pe Internet ferita de accesul la continut periculos iar tu esti permanent la curent cu ce site-uri viziteaza copilul tau pe Internet.

Controlul parintelui si al scolii

Parintele sau profesorul poate alege nivelul de filtrare pornind de la cel mai sever (pentru prescolari) pana la nivelul cel mai permisiv (pentru adolescenti) sau poate acorda copilului alte privilegii de acces. Navitron pastreaza jurnalele de navigare si permite parintelui sa urmareasca la nivel de secunda activitatea copilului pe Internet.

Instaleaza Navitron

kids protection
kids protection
search
   Intreaba Navitron 

  Ai intrebari sau ai nevoie de informatii suplimentare?

  thinking
  navitron on the globe kids
  find
  server filtrare jwu11
  Filtrare in ambele sensuri
  closebutton
  cum filtreaza ngn15
  Niveluri de filtrare adaptate varstei copilului
  closebutton
  plus awu20
  closebutton
  Esti aici
  gb English
  gb English
  gb English
  gb English
  emptycaretup
  spinner