Educatie

Navitron pentru institutiile de invatamant si biblioteci

Fiecare scoala are nevoie de protectie impotriva continutului inadecvat pentru elevii sai. Navitron ofera functiuni avansate de filtrare de continut, care vor face orice sala de clasa sa fie sigura.

Scolile de astazi au oportunitati de neimaginat de catre generatiile anterioare. Internetul a deschis o noua lume de resurse educationale. Totusi, noua tehnologie aduce noi provocari. Scolile trebuie sa-si imbogatateasca mediul de invatare, dar nu in detrimentul sigurantei elevilor sau a retelei de computere.

Ne mandrim sa colaboram cu scolile si salutam implicarea profesorilor. Contactati-ne si vom lucra impreuna sa ne incadram in bugetul dumneavoastra. Vom face sa fie cat de usor cu putinta sa beneficiati de filtrul nostru in scoala.

Navitron ofera scolilor acelasi instrument puternic care este vandut companiilor, dar cu un pret special pentru a se putea incadra in bugetele stricte.

filter education onAlege protectia!

Beneficii

Cu Navitron poti monitoriza activitatea online pentru toate echipamantele. Cautari de continut inadecvat precum pornografie, droguri, terorism si altele? Acum, poti sa vezi in timp real riscurile la care sunt expusi elevii. Toate acestea prin intermediul unei singure interfete de administrare simpla si intuitiva.

Navitron combina securitatea retelei, filtrarea pe Internet si controlul accesului la retelele de socializare, intr-un unic instrument de administrare a utilizarii Internetului in scoala.

Sporeste securitatea retelei prin eliminarea expunerii la amenintarile de pe Internet, cum ar fi virusii, spyware, malware si site-urile de phishing.

Deoarece Navitron poate proteja orice echipament cu orice sistem de operare, personalul didactic si elevii pot utiliza in siguranta aplicatiile de pe propriile echipamente.

Optiuni

In functie de numarul de computere si/sau de volumul traficului pe Internet, vom alege impreuna optiunea potrivita pentru scoala ta.

Navitron Cloud
navitron cloud
hover cloud

La un pret aproape de zero, solutia simpla de filtrare si protectie pentru scoli. Activare si functionare in cateva minute.

Navitron Onsite
navitron onsite
hover onsite

O platforma scalabila si versatila pentru scoli si institutii. Toate instrumentele necesare si o administrare flexibila.

 Intreaba Navitron 

Nu esti sigur(a) ce solutie ti se potriveste? Intreaba-ne, vom analiza impreuna si te vom ajuta in stabilirea cerintelor.

thinking

Example

Navitron Onsite instalat intr-o scoala din Bucuresti, Romania. Dispozitivul a fost integrat in structura IT deja existenta a scolii. Administreaza 3 corpuri de cladire cu 8 access point-uri WiFi si laboratoare de informatica (computere desktop) cu politici de filtrare diferite pentru fiecare in parte, pornind de la copiii de gradinita pana la adolescenti.

navitron onsite school
filter education onAlege protectia!
filter education
filter education
search
  navitron on the globe
  find
  filter education on fde12
  closebutton
  navitron onsite school wqg24
  Navitron Onsite conectat la routerul principal al scolii
  closebutton
  filter education on gru29
  closebutton
  Esti aici
  gb English
  gb English
  gb English
  gb English
  emptycaretup
  spinner