Navitron Onsite

Navitron Onsite este un dispozitiv de filtrare Internet care iti permite sa protejezi reteaua si sa monitorizezi utilizatorii cand sunt online. Este solutia potrivita pentru companii, organizatii, institutii, scoli si biblioteci.

Navitron Onsite este un sistem de operare complet. Cand este instalat pe un server, suita de software rezultata se constituie intr-un instrument dedicat filtrarii web pentru reteaua ta.

Navitron Onsite iti protejeaza reteaua de malware, phishing, intruziuni, blocheaza accesul la materiale inadecvate cum ar fi pornografie, droguri, site-uri pentru adulti, instigare la ura, intoleranta etc. controleaza accesul la retelele de socializare si la site-urile care distrag atentia (elevilor sau angajatilor) intr-o maniera potrivita nevoilor tale.

Navitron Onsite este cea mai versatila platforma de filtrare creata vreodata. Cuprinde functiuni pornind de la controlul unui singur computer pana la controlul access point-urilor si iti permite sa creezi nelimitate politici de navigare pe Internet. Poti aplica filtre diferite pentru fiecare computer din retea in functie de utilizator sau de adresa IP.

Fara sa necesite instalare de software pe fiecare computer in parte, administrarea este extrem de simpla iar raportarea detaliata in timp real iti arata intreaga activitate de navigare din retea.

Cu Navitron Onsite vei avea acces deplin la sistem de oriunde de pe glob. Deci, daca ai o conexiune la Internet, vei avea un control deplin al utilizatorilor... chiar daca esti in vacanta. Cu o interfata web simpla si intuitiva oricine poate invata sa-si gestioneze singur reteaua.

Caracteristici Navitron Onsite

bul

Firewall cu mentinere de stare (stateful), servicii de retea si securitate.

bul

Zero intretinere; actualizarile zilnice sunt complet automatizate.

bul

Mai multe politici de filtrare/navigare predefinite dintre care sa alegi plus nelimitate posibilitati de a defini propriile tale politici adaptate.

bul

Stabilire intervale orare pentru a permite sau dezactiva utilizarea Internetului.

bul

Mecanismul de politici flexibil iti permite sa stabilesti politici de filtrare/navigare bazate pe utilizator, tip de continut, intervale orare si locatie.

bul

Efectuezi ajustari de pe laptop cand esti la birou sau de pe telefon cand esti plecat.

bul

Extrem de eficient backup incremental automat la fiecare modificare operata.

bul

Rapoarte detaliate si statistici.

bul

Suport tehnic 24/7 de la echipa www.navitron.net.

Dispozitive Navitron Onsite

X_Onsite
Navitron X_Onsite
S_Onsite
Navitron S_Onsite
help

Ambele dispozitive (servere) contin acelasi software si aceleasi optiuni de administrare. Diferenta consta doar in capacitatea de procesare.

X_Onsite

Server de filtrare pentru retelele mari si/sau trafic intens pe Internet. X_Onsite este potrivit pentru companii, universitati, institutii si organizatii.

S_Onsite

Server de filtrare pentru retelele mici (in general mai putin de 50 de computere) si/sau trafic ocazional pe Internet. S_Onsite este potrivit pentru birouri mici, scoli, gradinite si biblioteci.

 Intreaba Navitron 

Nu esti sigur(a) ce solutie ti se potriveste? Intreaba-ne, vom analiza impreuna si te vom ajuta in stabilirea cerintelor.

thinking
Navitron Onsite
XP, Vista, 7, 8, MobileLinuxMac OS, iOSAndroidSolaris
Navitron Onsite
navitron appliance x uxa11
Navitron X_Onsite
closebutton
navitron appliance s nro15
Navitron S_Onsite
closebutton
times
Navitron Onsite
Imaginile ilustrate aici au caracter orientativ; uneori culoarea sau modelul pot sa nu corespunda intocmai cu imaginea. Numai caracteristicile vor ramane aceleasi.
filter onsite msr24
Navitron Onsite
closebutton
filter onsite fey28
Navitron Onsite
closebutton
Esti aici
gb English
gb English
gb English
gb English
emptycaretup
spinner