Filtrare inteligenta in timp real

Navitron este alcatuit dintr-o succesiune de filtre cu abilitati progresiv mai mari pentru a identifica continutul inadecvat de pe Internet.

bul

La primul nivel, se verifica numele de domeniu accesat si se incearca clasificarea acestuia consultand o baza de date. Aceasta uriasa baza de date este actualizata zilnic si contine milioane de inregistrari. Cele mai multe software-uri se opresc aici; la acest rudimentar nivel de filtrare. Problema este ca aceasta abordare presupune ca site-urile web sunt fie albe sau negre, fie bune sau rele! Dar ce facem cu site-urile cu continut mixt, care sunt in general bune, dar ar putea include continut inadecvat?

bul

In continuare, Navitron verifica URL-ul solicitat si incearca sa identifice tipare utilizand combinatii de cuvinte cheie si expresii. Acest nivel este foarte potrivit pentru site-urile cu continut dinamic si motoarele de cautare.

bul

Daca masurile statice mentionate mai sus esueaza in identificarea continutului inadecvat, atunci filtrul inteligent de analiza a continutului paginii intra pe rol. Acest analizator de continut dinamic efectueaza o combinatie de algoritmi euristici si identificare de tipare pentru a determina daca continutul este adecvat sau nu.

Mai mult decat filtrare

Navitron combina filtrarea pe Internet, controlul accesului la retelele de socializare, apararea impotriva pericolelor specifice Internetului (virusi, malware, spyware, phishing) si securitatea retelei, intr-un unic instrument de administrare a tuturor aspectelor legate de utilizarea Internetului.

Navitron are doua variante

Navitron Cloud
navitron cloud
hover cloud

Varianta simpla pentru familii, scoli, organizatii si companii mici. Activare si functionare in cateva minute.

Navitron Onsite
navitron onsite
hover onsite

Cea mai versatila platforma pentru companii, institutii si organizatii. Administrarea este extrem de simpla.

 Intreaba Navitron 

Nu esti sigur(a) ce solutie ti se potriveste? Intreaba-ne, vom analiza impreuna si te vom ajuta in stabilirea cerintelor.

thinking
Navitron Tour
Navitron Tour
search
  navitron on the globe
  find
  Esti aici
  tour qus19
  Navitron Tour
  closebutton
  tour llv23
  Navitron Tour
  closebutton
  Esti aici
  gb English
  gb English
  gb English
  gb English
  emptycaretup
  spinner