Nonprofit

Navitron pentru organizatii caritabile, fundatii, culte

Organizatiile nonprofit se confrunta cu aceleasi provocari precum companiile, cum ar fi securitatea retelelor asigurand simultan conditii de siguranta si productivitate pentru personal. Dar, aceste organizatii au bugete restranse si in general putine resurse pentru gestionarea infrastructurii IT.

Navitron include functiunile esentiale, de care toate organizatiile au nevoie pentru a asigura un mediu de utilizare in conditii de siguranta a Internetului. Include de asemenea, caracteristici care aparent depasesc bugetele restranse; oferind functionalitate completa la un cost mic.

Contactati-ne, vom analiza si vom lucra impreuna sa ne incadram in bugetul dumneavoastra.

filter nonprofit onAlege protectia!

Beneficii

Cu Navitron poti monitoriza activitatea online pentru toate echipamantele. Solicitari, chiar accidentale, de continut inadecvat precum pornografie, droguri, intoleranta, instigare la ura, terorism si altele? Acum, poti afla in timp real toate riscurile. Si totul, prin intermediul unei singure interfete simpla si prietenoasa.

Sporeste securitatea retelei prin eliminarea expunerii la amenintarile de pe Internet, cum ar fi virusii, spyware, malware si site-urile de phishing.

Navitron combina securitatea retelei si filtrarea pe Internet, intr-o unica solutie de administrare Internet pentru organizatia ta.

Optiuni

In functie de numarul de computere si/sau de volumul traficului pe Internet, vom alege impreuna optiunea potrivita pentru organizatia ta.

Navitron Cloud
navitron cloud
hover cloud

La un pret aproape de zero, solutia simpla de filtrare si protectie pentru organizatii. Activare si functionare in cateva minute.

Navitron Onsite
navitron onsite
hover onsite

O platforma scalabila si versatila pentru orice organizatie. Toate instrumentele necesare, o administrare flexibila si zero intretinere.

 Intreaba Navitron 

Nu esti sigur(a) ce solutie ti se potriveste? Intreaba-ne, vom analiza impreuna si te vom ajuta in stabilirea cerintelor.

thinking
filter nonprofit
filter nonprofit
search
  navitron on the globe
  find
  filter nonprofit on dpz12
  closebutton
  Esti aici
  gb English
  gb English
  gb English
  gb English
  emptycaretup
  spinner