www.navitron.net
langdownlangup ro Romana
contact

Office

Navitron pentru companii, institutii, organizatii profesionale

Navitron este un filtru Internet complet, ideal pentru companiile si instituiile care doresc un filtru puternic, usor de administrat si foarte eficient.

Navitron are doua variante: Cloud si Onsite. Dar pentru companii, institutii si alte organizatii profesionale, Navitron Onsite este solutia. Aceasta varianta nu numai ca beneficieaza de suport tehnic 24/7 de la echipa www.navitron.net dar include suplimentar un numar de functiuni si optiuni de administrare concepute exclusiv pentru varianta Navitron Onsite.

Navitron Onsite reduce la minim sau previne accesul la site-urile care distrag atentia angajatilor, imbunatateste productivitatea si iti permite sa instaurezi cu succes o politica de utilizare a Internetului intr-un mod rentabil.

Poti aplica filtre diferite pentru fiecare computer in parte in functie de utilizator, asa incat conducerea organizatiei tale sa nu fie supusa acelorasi conditii severe de filtrare precum restul personalului.

filter office onAlege protectia!

Dispozitive Navitron Onsite

X_Onsite
Navitron X_Onsite
S_Onsite
Navitron S_Onsite
help
filter onsite onDetalii Navitron Onsite

Beneficii

Navitron creste rapid productivitatea limitand navigarea pe Internet in scop personal numai in afara orelor de lucru, prin intermediul unor politici de filtrare flexibile.

Imbunatateste performanta retelei prin utilizarea eficienta a latimii de banda alocata, limitand tipurile de continut care nu sunt necesare si prin utilizarea unui server de cache web.

Creste securitatea retelei prin eliminarea expunerii la amenintarile de pe Internet, cum ar fi virusii, malware, spyware si site-urile de phishing.

 Intreaba Navitron 

Nu esti sigur(a) ce solutie ti se potriveste? Intreaba-ne, vom analiza impreuna si te vom ajuta in stabilirea cerintelor.

thinking
filter office on lax9
closebutton
navitron appliance x znd13
Navitron X_Onsite
closebutton
navitron appliance s epg17
Navitron S_Onsite
closebutton
timesNavitron Onsite
Imaginile ilustrate aici au caracter orientativ; uneori culoarea sau modelul pot sa nu corespunda intocmai cu imaginea. Numai caracteristicile vor ramane aceleasi.
filter onsite on gzy25
closebutton
Esti aici
wiki jrx75
closebutton
wiki
Ce inseamna asta?
Afla pe wikipedia.
emptycaretup